Control biològic de plagues i malalties

Control biològic

Som especialistes en el control biològic de plagues i malalties

La lluita biològica en agricultura i espais verds, és el conjunt de recursos biològics per a la prevenció, reducció o eliminació de plagues (insectes, àcars i malalties de les plantes). És un important component dels programes de producció integrada.

A BIOAcció fem un seguiment complert: abans, durant i després de la instal·lació dels productes; supervisant i diagnosticant els diferents problemes que van sorgint durant el cicle del cultiu.

La GIP (gestió intregrada de plagues) és el tractament ideal per tots els cultius i es basa en el coneixement, experiència, observació i integració de tècniques múltiples i amb la intenció de minimitzar l’us de productes sintètics.

L’èxit del control biològic va més enllà del subministrament pur i dur dels enemics naturals. Per a dur un control integrat òptim no ens basem en l’eliminació total de la plaga, sinó en la recerca de l’equilibri entre plaga/depredador.

que-es-control-bio-plaguesQuè és el control biològic de plagues i malalties?

La lluita biològica és una tècnica de control de plagues que consisteix en l’ús d’organismes vius per a disminuir la densitat de població o l’impacte d’un organisme plaga i reduir els efectes nocius que produeix.

Els enemics naturals o agents de control biològic inclouen depredadors, parasitoids, patogens i feromones. En el cas dels agents contra les malalties de les plantes se’ls coneix com antagonistes.

D’estratègies n’hi ha tres tipus: conservació, control clàssic i augmentació.

Espècie vegetal

Identificació

La plaga i el seu cicle

Identificació

Enemic natural i cicle

Identificació

Dosi de solta

Monitoratge nivell de plaga i fauna útil

Llindar de tolerància

Identificació

Solució òptima

You are donating to : Demana pressupost sense compromís

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Telèfon
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...