BIOAcció

Més de 15 anys d'experiència en el control biològic de plagues i malalties de les plantes

Un servei de qualitat

Amb més de 15 anys d’experiència en el sector agrícola, a BIOAcció som experts en plagues i malalties de les plantes. Apostem clarament pel control biològic i per oferir un servei d’alta qualitat als nostres clients.

Diagnòstic, avaluació i actuació

Treballem en la presa de decisions més encertades, per solucionar els problemes que van sorgint en el maneig i en el control de plagues i malalties en els diferents cultius dels àmbits d’horta, flor, planta ornamental, fruita, vivers i espais verds.

Som garantia

Pels nostres coneixements en el control biològic en tots els àmbits, comptem amb el suport i el reconeixement dels productors i tècnics. Gaudeixi de la confiança, l’assessorament tècnic i la millor distribució d’insectes dels diferents proveïdors que hi ha al mercat.


Control biològic de plagues i malalties


Distribució i venda d'insectes paràsits i depredadors


Trampes, feromones i plaques cromotròpiques

Confii en professionals experts

A BIOAcció som experts en plagues i malalties de les plantes. Apostem clarament per la lluita integrada i per oferir un servei d’alta qualitat als nostres clients. Estem compromesos en donar l’assessorament òptim, utilitzant les solucions més adequades acord a les necessitats de cada cas, sigui amb productes biològics, fitosanitaris o fauna útil.

Per això el nostre objectiu és diagnosticar, valorar i prendre les decisions més encertades, per tal de solventar els problemes que van sorgint en el maneig i en el control de plagues i malalties en els diferents cultius dels àmbits de l’horta, la flor, la planta ornamental, la fruita, vinya, vivers i espais verds.

Pels nostres coneixements en el control biològic en tots els àmbits, a BIOAcció comptem amb el suport i el reconeixement dels productors i tècnics. Gaudeixi de la confiança, l’assessorament tècnic i la millor distribució d’insectes dels diferents proveïdors que hi ha al mercat.

Àmbits d'actuació

control de plagues en zones verdes

Zones Verdes

Servei professional per a Ajuntaments, empreses de jardineria i finques particulars en gestió integrada o biològica de plagues i malalties de les plantes.

control de plagues en zones agraries

Zones Agràries

Assessorem i distribuïm productes per a la lluita integrada i el control biològic de plagues i malalties en horta, flor, planta ornamental, vinyes i fruiters. Elaboració de quaderns de camp GIP.

Formació professional en escoles, instituts

Formació Especialitzada

Oferim xerrades i cursos específics de l’àmbit de la gestió integrada de plagues, orientats a empreses de jardineria, Ajuntaments, escoles, fundacions…

CONTACTI'NS!

Necessita més informació?

Si li cal més informació en relació al nostre assessorament, productes i/o serveis, no dubti en contactar-nos.

CONTACTI'NS ARA!

  • biobest-distribuidor-oficial-catalunya

You are donating to : Demana pressupost sense compromís

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Telèfon
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...